Boardmeter bliver leverandør til bestyrelsesevalueringer i Singapore

Tilbage til bloggen

Boardmeter eksport

Boardmeter bliver leverandør til bestyrelsesevalueringer i Singapore

I takt med at anbefalingerne til god selskabsledelse bliver mere konkrete i det globale perspektiv, øges også behovet for en struktureret proces til facilitering af bestyrelsens selvevaluering.

De fleste bestyrelser søger fortsat mod en håndholdt, og ofte hjemmelavet, spørgeramme til at komme omkring evaluering af bestyrelsens arbejde. Men hos Boardmeter ser vi en klar tildens til at flere og flere bestyrelser ønsker en mere struktureret gennemgang med ekstern facilitering. Derfor er vores enkle og effektive platform en fortsat mere efterspurgt service.

I Singapore er der også blevet kigget i retning af  Boardmeter og den måde, hvorpå vi struktureret, anonymt og effektivt kan understøtte bestyrelsens selvevaluering.

Derfor har vi indgået en aftale med en samarbejdspartner i Singapore og stiller dermed vores online platform til bestyrelsens selvevaluering til rådighed. Virksomheden, UM-MC Asia Pte Ltd, leverer bestyrelsesevalueringer til en lang række institutioner som hospitaler, plejehjem og skoler. Og det er blandt netop disse bestyrelser, Boardmeters platform nu skal gøre gavn.

Med enkle tilpasninger til lokale krav, er det dermed lykkedes at sammensætte en service som skal understøtte bedre og mere værdiskabende bestyrelsesarbejde i en række organisationer i Singapore.

I Boardmeter er vi begejstrede og stolte over at kunne levere en service med internationalt potentiale, og glæder os til at blive klogere på bestyrelsernes potentiale for at levere endnu bedre bestyrelsesarbejde i fremtiden.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Boardmeter kan supportere bestyrelsen til endnu bedre bestyrelsesarbejde og øget værdiskabelse i din bestyrelse? 

Så kontakt os i dag til en uforpligtende snak.

 

 

 Privatlivspolitik