Boardmeters samarbejdspartnere

Få et overblik over hvem vi samarbejder med

Asnet

Asnet er Danmarks ældste og største bestyrelsesnetværk, med et stort antal ambitiøse og aktive medlemmer, der alle brænder for bestyrelsesarbejde.

 

Det landsdækkende bestyrelsesnetværk er for erhvervsledere, der arbejder med bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder, og som ønsker at udvikle deres bestyrelseskompetencer og videreudvikle deres bestyrelseskarriere på et professionelt plan.

 

Gennem sit aktive netværk, faciliterer Asnet erfaringsudveksling, foredrag, temadage og meget mere, som skaber stærke rammer for videreudvikling af bestyrelses- såvel som personlige kompetencer.

 

Læs mere om Asnet her.

PwC

PwC er en af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder med over 230.00 ansatte og aktiviteter i mere end 150 lande.

 

PwC har mange års erfaring med at skabe netværk, værktøjer, publikationer og solide praktiske løsninger, der er med til at udvikle samarbejdet mellem bestyrelser og direktioner i danske virksomheder. PwC har hjulpet et stort antal bestyrelser, både for børsnoterede, offentlige og familie-/ejerledede virksomheder samt fonde.

 

I samarbejde med PwC har Boardmeter udviklet to bestyrelsesevalueringer henvendt til henholdsvis almennyttige fonde og erhvervsdrivende fonde. Evalueringerne er udviklet til at måle på bestyrelsens retning og værdiskabelse og danner grundlag for beslutninger om, hvordan I kan øge værdien af jeres bestyrelsesarbejde.

 

Læs mere om de to evalueringstyper her.

nBoard

nBoard er Danmarks største rekrutteringsplatform for bestyrelser og advisory boards, startet af blandt andre serie-iværksætteren Martin Thorborg.

 

Med en vision om at disrupte markedet for bestyrelsesrekruttering fra små lukkede netværks-cirkler til åbne transparente processer, har nBoard skabt en platform som hvert år rekrutterer for hundredvis af virksomheder og indeholder tusindvis af screenede kandidater.

 

Bestyrelsen er simpelthen et for vigtigt organ til, at vi kan tillade os at hive de samme kaniner op af hatten gang på gang.

 

Derfor har nBoard defineret begrebet “Bestyrelseskultur 2.0”, som tager udgangspunkt i fem grundprincipper, med et overordnet mål om at professionalisere bestyrelseskulturen betydeligt via åbenhed, innovation og transparens.

 

Står du med et rekrutteringsbehov eller ønsker du selv eksponering mod nye muligheder i bestyrelser og advisory boards? Så kig forbi nBoard.

Procio

Procio skaber holdbare, digitale forandringer i praksis.

 

Gennem mere end 20 år, er der skabt viden om og erfaringer med at optimere mere end 100 virksomheders interne og eksterne forretningsprocesser. Alle med fokus på geografisk og personuafhængighed samt på data som en fælles ressource.

 

Leverancemetoden er baseret på internationale standarder og afdækker blandt andet forretningsmålets indvirkning på strategien, organisationen, infrastrukturen, kompetencer & motivation, regler og love samt eksisterende digitalt setup & modenhed.

 

Alle leverancer tager udgangspunkt i en bestyrelses- eller topledelsebeslutning, for at sikre at de rette forandringer iværksættes, forankres og evalueres.

 

Læs mere om Procio her.

Admincontrol

Admincontrol driver og udvikler en digital løsning til at dække virksomheders behov for at få adgang til- og dele, diskutere og behandle forretningskritisk information.

 

Platformen indeholder både adgang til en bestyrelsesportal med en række services, herunder digital signatur, samt et datarum til due diligence aktiviteter i forbindelse med salg af virksomheder.

 

Sikkerhed og beskyttelse af data og personoplysninger er helt centralt i alle virksomhedens aktiviteter og services og Admincontrol er ISO 27001:2013 og SOC 2 Type II-certificeret.

 

Virksomheden har lokal tilstedeværelse i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien og Holland, og tæller i dag cirka 150 ansatte. Admincontrol blev en del af Visma-koncernen i 2017.

 

Læs mere om Admincontrol her

Privatlivspolitik