Boardmeters samarbejdspartnere

Få et overblik over hvem vi samarbejder med

Admincontrol

Admincontrol driver og udvikler en digital løsning til at dække virksomheders behov for at få adgang til- og dele, diskutere og behandle forretningskritisk information.

 

Platformen indeholder både adgang til en bestyrelsesportal med en række services, herunder digital signatur, samt et datarum til due diligence aktiviteter i forbindelse med salg af virksomheder.

 

Sikkerhed og beskyttelse af data og personoplysninger er helt centralt i alle virksomhedens aktiviteter og services og Admincontrol er ISO 27001:2013 og SOC 2 Type II-certificeret.

 

Virksomheden har lokal tilstedeværelse i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien og Holland, og tæller i dag cirka 150 ansatte. Admincontrol blev en del af Visma-koncernen i 2017.

 

Læs mere om Admincontrol her

BetterBoard

BetterBoard bestyrelsesportalen er et professionelt cloud-baseret værktøj til planlægning, eksekvering og opfølgning af bestyrelsesarbejdet. BetterBoard bestyrelsesportalen er designet til at imødekomme de stigende krav til sikkerhed, struktur og effektivisering af bestyrelsens arbejde og dermed frigøre tid til det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

 

Mere end 1400 bestyrelser og advisory boards anvender i dag BetterBoard-portalen, og BetterBoard arbejder konstant på at optimere og udvikle portalen, så den skaber størst mulig værdi for brugerne og i sidste ende bestyrelserne og virksomhederne. BetterBoard portalen indeholder blandt andet et interaktivt årshjul, referatfunktion og e-sigatur. Portalen er en intuitiv bestyrelsesportal og designet med en enkelhed, så den kan benyttes af alle – både de mindre og mellemstore samt de største virksomheder, fonde og organisationer.

 

Læs mere om BetterBoard’s bestyrelsesportal her

Asnet

Asnet er Danmarks ældste og største bestyrelsesnetværk, med et stort antal ambitiøse og aktive medlemmer, der alle brænder for bestyrelsesarbejde.

 

Det landsdækkende bestyrelsesnetværk er for erhvervsledere, der arbejder med bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder, og som ønsker at udvikle deres bestyrelseskompetencer og videreudvikle deres bestyrelseskarriere på et professionelt plan.

 

Gennem sit aktive netværk, faciliterer Asnet erfaringsudveksling, foredrag, temadage og meget mere, som skaber stærke rammer for videreudvikling af bestyrelses- såvel som personlige kompetencer.

 

Læs mere om Asnet her.

PwC

PwC er en af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder med over 230.00 ansatte og aktiviteter i mere end 150 lande.

 

PwC har mange års erfaring med at skabe netværk, værktøjer, publikationer og solide praktiske løsninger, der er med til at udvikle samarbejdet mellem bestyrelser og direktioner i danske virksomheder. PwC har hjulpet et stort antal bestyrelser, både for børsnoterede, offentlige og familie-/ejerledede virksomheder samt fonde.

 

I samarbejde med PwC har Boardmeter udviklet to bestyrelsesevalueringer henvendt til henholdsvis almennyttige fonde og erhvervsdrivende fonde. Evalueringerne er udviklet til at måle på bestyrelsens retning og værdiskabelse og danner grundlag for beslutninger om, hvordan I kan øge værdien af jeres bestyrelsesarbejde.

 

Læs mere om de to evalueringstyper her.

LegalHero

LegalHero er det digitale alternativ til advokatbranchen. Nordens førende juridiske rådgivningsplatform ændrer leveringsmodellen for juridisk rådgivning.

LegalHero er overbevist om, at kompetent juridisk rådgivning kan leveres bedre og mere effektivt ved brug af teknologi. LegalHero stiller en platform til rådighed, hvor private såvel som virksomheder selv kan oprette dokumenter og også modtage kyndig juridisk rådgivning online.

 

LegalHero er desuden en del af Lexly Group, som er repræsenteret i Sverige, Norge, Finland, Brasilien og Danmark.

 

Som kunde hos Boardmeter tilbyder LegalHero 15 minuters gratis og personling rådgivning samt rabat på udvalgte juridiske services. Læs mere om LegalHero og samarbejdet med Boardmeter her

Procio

Procio skaber holdbare, digitale forandringer i praksis.

 

Gennem mere end 20 år, er der skabt viden om og erfaringer med at optimere mere end 100 virksomheders interne og eksterne forretningsprocesser. Alle med fokus på geografisk og personuafhængighed samt på data som en fælles ressource.

 

Leverancemetoden er baseret på internationale standarder og afdækker blandt andet forretningsmålets indvirkning på strategien, organisationen, infrastrukturen, kompetencer & motivation, regler og love samt eksisterende digitalt setup & modenhed.

 

Alle leverancer tager udgangspunkt i en bestyrelses- eller topledelsebeslutning, for at sikre at de rette forandringer iværksættes, forankres og evalueres.

 

Læs mere om Procio her.

Tilmeld nyhedsbrev

Er du nysgerrig på nye tendenser i bestyrelsesarbejde og nyheder om Boardmeter?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder:

Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage ved at trykke på "afmeld" i bunden af vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os på info@boardmeter.com. Boardmeter behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.