Privatlivspolitik

Hos Boardmeter passer vi godt på dine persondata

Formål

Formålet med Boardmeters persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger.

 

Generelt

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.  Når du besøger boardmeter.com (herefter hjemmesiden), indsamler vi oplysninger om dig, som vi
bruger til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden.

Er du medarbejder/bestyrelsesmedlem hos en eller flere af vores kunder, og deltager du i en bestyrelsesevaluering faciliteret af Boardmeter, indsamler vi data til brug for facilitering af evaluering samt udarbejdelse af evalueringsrapport.

Er du ansøger eller kandidat til en stilling hos Boardmeter, henviser vi til afsnittet ”Praksis for behandling af data om ansøgere”.

 

Praksis for behandling af data om ansøgere

Formålet med behandlingen af ansøgeres personoplysninger er at få indsigt i kandidatens erfaring og kompetencer for at sikre korrekt rekruttering. Modtagerne af personoplysningerne er ledere i
Boardmeter.

Er du ansøger til et job hos Boardmeter behandler vi følgende personoplysninger om dig:

  • Navn, adresse, telefonnummer og alder
  • Uddannelsesniveau, uddannelsestype, erhvervserfaring og interesser
  • CPR-nummer

Oplysninger overføres ikke til tredjelande. Indkomne CV’er opbevares i op til seks måneder.

 

Hvilke personoplysninger behandler Boardmeter om dig?

Er du kunde, eller har du en erhvervsmæssig relation til Boardmeter, registrerer vi kun om almindelige personoplysninger og dermed ingen følsomme personoplysninger om dig.

Vi har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere dit kundeforhold, samt for at kunne levere målrettet og vedkommende markedsføring til dig. Boardmeter indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at give dig den bedste og mest individuelle service.

Når du er kunde, eller har en erhvervsmæssig relation til Boardmeter, har vi, udover firmaoplysninger, som minimum brug for dit navn og e-mail adresse. Derudover registrerer vi oplysninger som er vigtige for vores betjening af dig som kunde, f.eks. dine logindata til Boardmeters selvbetjeningsløsninger, dine produktinteresser samt eksempelvis datoer for, hvornår vi har talt sammen.

Personoplysninger om dig registreres dels i et økonomistyringssystem, et CRM-system og i det survey system, vi benytter til bestyrelsesevaluering.

De personoplysninger vi registrerer i forbindelse med en bestyrelsesevaluering omhandler dine svar på en række spørgsmål om bestyrelsens arbejde på strategisk og operationelt plan. Oplysningerne indsamles via en ekstern survey platform (Defgo) leveret af firmaet Interresearch. Interresearch’s
behandling af personoplysninger er omfattet af en databehandleraftale, der regelmæssigt opdateres i henhold til gældende persondataregler.

Vi opbevarer og benytter kun dine personoplysninger så længe, vi har et sagligt og legitimt formål med behandlingen.

 

Hvad bliver dine personoplysninger brugt til?

Boardmeter bruger de indsamlede personoplysninger til følgende formål:

  • Kundesupport
  • Bestyrelsesevaluering
  • Administrative formål, bl.a. login på selvbetjeningsportaler, fakturering og servicemeddelelser
  • Målrettet kommunikation, f.eks. gennem nyhedsbreve, invitation til faglige seminarer og digital annoncering
  • Personlig kontakt
  • Markedsføring generelt
  • Rekruttering (hvis du er ansøger)

 

IT-sikkerhed og beskyttelse af personoplysninger

Boardmeter har implementeret tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger og behandler på den baggrund dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi opbevarer desuden dine oplysninger på computere og servere med begrænset adgang.

 

Markedsføring via e-mail og sociale medier

Boardmeter udsender udelukkende e-mails med markedsføringsindhold til personer, der på forhånd har tilmeldt sig dette og i den forbindelse givet deres samtykke. I alle e-mails indeholdende markedsføringsmateriale, som udsendes af Boardmeter, har du mulighed for at meddele, at du ikke
ønsker at modtage e-mails fremover. Desuden kan du til enhver tid meddele, at du ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale via e-mail, ved at sende en besked til info@boardmeter.com.

Er du kunde hos Boardmeter, og har du oplyst din e-mail adresse til os, kan vi sende dig e-mails med markedsføringsindhold uden dit samtykke, såfremt vores henvendelse handler om de produkter og serviceydelser, eller tilsvarende produkter og serviceydelser, du køber hos os.

Når du tilmelder dig et arrangement, et nyhedsbrev eller udfylder en kontaktformular på Boardmeters hjemmeside, giver du samtidig samtykke til at vi må kontakte dig personligt med nyheder, tilbud og invitationer. Du afgiver en række personlige oplysninger, herunder personnavn og e-mailadresse. Boardmeter anvender disse oplysninger til at kunne kontakte dig pr. e-mail, og via sociale medier (som f.eks. Facebook og LinkedIn) med tilbud om arrangementer, nyheder og produkttilbud, som vi tror, kunne have din interesse.

Boardmeter videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbreve og markedsføring via e-mail mv. ved at følge anvisningen i de meddelelser, du modtager eller ved at kontakte os på info@boardmeter.com.

 

Cookies og brug af Boardmeter.com

Vi benytter cookies på vores hjemmeside, og her kan du læse hvorfor. En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at hjælpe dig i dit besøg og for at kunne genkende dig, når du kommer retur. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies er nødvendige for at få
hjemmesiden til at fungere. Vi bruger desuden cookies til at hjælpe med at indsamle viden om din adfærd på hjemmesiden, og disse data bruger vi til at forbedre og optimere din oplevelse på vores hjemmeside. Det giver også et indblik i hvor mange der har besøgt vores hjemmeside, og hvilket
indhold, der er mest populært. Der indsamles ingen personligt identificerbare data via Boardmeters cookies.

Vi benytter desuden cookies til markedsføring. Ud fra disse kan vi målrette markedsføringen over for dem der har besøgt vores hjemmeside.

Vi benytter Google Analytics for at analysere, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside. De oplysninger, som en cookie indsamler om din brug (trafikdata), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Boardmeter har anonymiseret din IP-adresse før den sendes til Google. Vi har desuden aktiveret ”Display Feature” i Google Analytics, hvilket betyder at der arbejdes med tredjeparts-cookies til markedsføringsformål.

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

 

Indsigt og klager

Er du ansøger eller ansat i en virksomhed, som er kunde eller på anden måde har en erhvervsmæssig relation til Boardmeter, har du ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Ønsker du indsigt i, eller har du ændringer til de personoplysninger, som er registreret om dig hos
Boardmeter, skal du rette henvendelse til info@boardmeter.com. eller ringe på +45 40 89 89 15 Du kan desuden gøre indsigelse mod Boardmeters behandling af data om dig i henhold til databeskyttelsesforordningen. Hvis du ønsker at klage over Boardmeters behandling af dine
personoplysninger, har du ligeledes mulighed for at rette henvendelse til Datatilsynet. Læs mere på www.datatilsynet.dk

 

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores privatlivspolitik, kontakt os venligst på:

 

Boardmeter A/S
Gammeltorv 18
1457 København K

 

+45 40 89 89 15
info@boardmeter.com