Modtag en gratis demo

Får I det maksimale ud af jeres bestyrelsesarbejde?

 

Med Boardmeters værktøj til bestyrelsens selvevaluering kan I forbedre bestyrelsens værdiskabelse og skabe øget performance i bestyrelsen og virksomheden.

Udfyld nedenstående formular og få tilsendt et eksempel på en bestyrelsesevaluering udarbejdet for en dansk erhvervsvirksomhed.

  Ovenstående oplysninger vil blive brugt til at sende dig et eksempel på en bestyrelsesevaluering, samt information tilpasset den type bestyrelse du arbejder i.
  Det er muligt, at vi ringer dig op, hvis vi har brug for flere oplysninger om din bestyrelse, for at kunne sende dig relevant materiale.

  privatlivspolitikken.

  Når du bestiller materiale, accepterer du, at vi må kontakte dig

  Ovenstående oplysninger vil blive brugt til at sende dig et eksempel på en bestyrelsesevaluering, samt information tilpasset den type bestyrelse du arbejder i. Det er muligt, at vi ringer dig op, hvis vi har brug for flere oplysninger om din bestyrelse, for at kunne sende dig relevant materiale.
  Privatliv(Påkrævet)
  Når du bestiller materiale, accepterer du, at vi må kontakte dig

  Tilmeld nyhedsbrev

  Er du nysgerrig på nye tendenser i bestyrelsesarbejde og nyheder om Boardmeter?

  Så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder:

  Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage ved at trykke på "afmeld" i bunden af vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os på info@boardmeter.com. Boardmeter behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.