Boardmeter udvider partnerkredsen med en stærk kommerciel profil

Tilbage til bloggen

Boardmeter udvider partnerkredsen med en stærk kommerciel profil

Efter et godt 2021 og gode fremtidsudsigter, udvider Boardmeter partnerkredsen med en stærk kommerciel profil, og byder nu velkommen til Mads Ravn.

Hos Boardmeter kan vi tydelig mærke, at bestyrelserne har fået skarpere fokus på både den generelle- og på den mere langsigtede værdiskabelse i et større samfundsperspektiv. Det betyder, at der nu både skal leveres tilfredsstillende, forretningsmæssige resultater for aktionærerne, ejerlederne og i eksempelvis fondsbestyrelserne, men også tages et ansvar for det aftryk, som virksomhederne og organisationerne efterlader i omverdenen.

Det er ensbetydende med stigende krav til bestyrelserne, som skal navigere i en verden, som måske aldrig har stået over for så mange vigtige udfordringer og muligheder som i dag. Parallelt med at der i bestyrelserne kommer større og større fokus på strategi, innovation og forretningsudvikling, er trends som bæredygtighed, klima, ESG, digitalisering og Tech samt de geopolitiske og makroøkonomiske forhold i dag højaktuelle for stort alle danske virksomheder. Og samtidig stilles der store krav om at efterleve Corporate Governance med øget regulering og ansvar.

Derfor er behovet for kompetente bestyrelser, der kan hjælpe med at guide og navigere, vigtigere end nogensinde før. Og derfor er behovet for effektive evalueringer af bestyrelserne vigtige for både virksomhederne, bestyrelserne og de enkelte bestyrelsesmedlemmer.

Hos Boardmeter mærker vi tydeligt den øgede efterspørgsel fra bestyrelserne på effektive og værdiskabende bestyrelsesevalueringer. Ikke mindst i forlængelse af, at Anbefalingerne for God Corporate Governance nu opfordrer til, at bestyrelserne årligt gennemfører en evaluering, og også, med en fast frekvens, involverer ekstern assistance i evalueringen.

Så efter et godt 2021, som ser ud til at fortsætte i 2022, så udvider vi nu partnerkredsen med ansættelsen af Mads Ravn som CCO. Mads kommer med relevant erfaring og en masse energi, som vil kunne hjælpe Boardmeter videre på vores rejse. Læs mere om Mads her

Interesseret i at høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan din bestyrelse kan drage nytte at en bestyrelsesevaluering. Så kontakt os i dag til en uforpligtende snak.

 Privatlivspolitik