Dét siger vores kunder

Tilbage til bloggen

Boardmeter kundetilfredshed

Dét siger vores kunder

I Boardmeter har vi netop gennemført vores første kundetilfredshedsmåling.


Og vi er utroligt glade for de svar og kommentarer, vi har fået. Og egentlig også stolte – for der tegner sig et billede af rigtig tilfredse kunder!

Samtlige, altså 100% af dem, der har svaret, er samlet set ’tilfredse/meget tilfredse’ med den bestyrelsesevaluering Boardmeter har leveret. Og af dem svarer 70% faktisk ’meget tilfredse’

Tilsvarende har 90% svaret, at de vil anbefale Boardmeter til andre. Vi er faktisk tæt på at revne af stolthed over det!

Vi forsøgte at holde kundetilfredshedsmålingen helt kort. Ud over et par spørgsmål om den samlede opfattelse af vores evaluering og generelle service, har vi spurgt til vejledningen af kunderne og kvaliteten af det materiale kunden modtager, til tidsforbrug og til indfrielse af forventninger. På alle parametre får vi virkelig god feedback. Det er vi selvfølgelig meget glade for og stolte af!

Udover at glæde os over svarene, vil de selvfølgelig nu også blive brugt til at give os yderligere indblik i, hvordan vi måske kan forbedre både vores digitale løsninger- og øvrige services til vores eksisterende og nye kunder.

Kunne du tænke dit at høre mere?


Er du interesseret i at høre mere om hvordan din bestyrelse kan drage nytte at en bestyrelsesevaluering. Så kontakt os i dag til en uforpligtende snak.

 Privatlivspolitik