Nyt partnerskab mellem Asnet & Boardmeter

Tilbage til bloggen

Nyt partnerskab mellem Asnet & Boardmeter

Nyt partnerskab mellem Asnet & Boardmeter

Asnet og Boardmeter har pr. september 2022 indgået et partnerskab, som sætter øget fokus på bestyrelsesevalueringer i de små og mellemstore danske virksomheder.


For Boardmeter er samarbejdet med Asnet både oplagt og spændende. Asnet er en yderst kompetent partner, der ligesom os, ønsker at bidrage til, og sætte fokus på, det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Henrik Nielsen, CEO i Asnet udtaler: ”Partnerskabet mellem os og Boardmeter skaber værdi for vores mange medlemmer. Boardmeters primære formål er, via bestyrelsesevalueringer, at understøtte det værdiskabende bestyrelsesarbejde, som er utrolig vigtigt for at skabe fremdrift og gode resultater i virksomhederne. Bestyrelsesevalueringer, og det tilhørende fokus på at sikre kompetente og værdiskabende bestyrelser, er et vigtigt men ikke altid tilstrækkeligt prioriteret område for mange virksomheder.”

Asnet er Danmarks ældste og største bestyrelsesnetværk, og er en non-profit organisation. Bestyrelsesnetværket er for folk, der arbejder med bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder, og som ønsker at udvikle deres bestyrelseskompetencer. Asnet henvender sig desuden til folk, der brænder for at starte eller videreudvikle deres bestyrelseskarriere på et professionelt plan. Blandt medlemmerne er også et stort antal erfarne erhvervsledere med interesse for og indsigt i bestyrelsesarbejde. Asnet faciliterer et aktivt netværk, hvor der gennem erfaringsudveksling, foredrag, temadage og mange andre aktiviteter skabes de rette rammer for videreudvikling af bestyrelses- såvel som personlige kompetencer. Læs mere her.

Er du en del af Asnets bestyrelsesnetværk, vil du fremover få mulighed for at møde Boardmeter ved flere lejligheder. Vi vil bl.a. deltage ved kommende arrangementer og dele ud af vores viden om og erfaringer med bestyrelsesevalueringer. Hermed håber vi på at kunne inspirere flere danske virksomheder til at arbejde aktivt med bestyrelsens øgende værdiskabelse via selvevalueringer. 

Kunne du tænke dig at vide mere om Boardmeters bestyrelsesevalueringer, så hent en gratis demo på vores website eller kontakt os for et uforpligtende møde. 

 Tilmeld nyhedsbrev

Er du nysgerrig på nye tendenser i bestyrelsesarbejde og nyheder om Boardmeter?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder:

Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage ved at trykke på "afmeld" i bunden af vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os på info@boardmeter.com. Boardmeter behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.