Nytårshilsen

Tilbage til bloggen

Nytårshilsen

Nytårshilsen

Tak for den kontakt, vi har haft med dig og din organisation i 2019

Det har i vores ende været spændende og udviklende. Vi håber det samme gælder hos dig og den organisation, du er en del af.

2019 blev generelt et spændende år for Boardmeter. Vi oplevede en støt stigende interesse for vores platform til bestyrelsers selvevaluering, solgte vores løsning til mange nye kunder – og fik yderligere udviklet vores produkter på basis af godt feedback fra kunder og samarbejdspartnere. Mange tak for det! Vi understøtter nu bestyrelsesevalueringer i 4 typer organisationer; Erhvervsvirksomheder, Finansielle virksomheder/organisationer, Fonde og Offentlige virksomheder.

2019 blev også året, hvor vores digitale løsning for alvor fik vist sit værd på en ny platform og hvor vi fik konfirmeret, at vi har styr på IT-sikkerhed, GDPR-krav og andre vigtige områder.

Vi har beskæftiget os med bestyrelsesevalueringer i en række år nu. Derfor satte vi os i 2019 for at samle de tendenser, vi har kunne se. Vi tror, du vil synes, at det er spændende og relevant læsning. Hvis du vil kigge med, kan du finde artiklen her.

I al beskedenhed betragter vi Boardmeter som en seriøs leverandør af en opdateret, enkel og effektiv bestyrelsesevaluering til forskellige typer organisationer. Det forpligter selvfølgelig. Derfor gør vi os hver dag umage for at blive dygtigere til netop dét. Vi er altid åbne for idéer og input til, hvordan vi kan ramme præcis dit behov. Så tøv ikke med at tage kontakt.


Rigtig godt nytår 

Med venlig hilsen
Boardmeter teamet

 Tilmeld nyhedsbrev

Er du nysgerrig på nye tendenser i bestyrelsesarbejde og nyheder om Boardmeter?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder:

Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage ved at trykke på "afmeld" i bunden af vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os på info@boardmeter.com. Boardmeter behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.