Deltog du i vores webinar om bestyrelsestrends i 2020?

Tilbage til bloggen

Webinar om bestyrelsestrends 2020

Deltog du i vores webinar om bestyrelsestrends i 2020?

Hvis ikke, så no worries – Du kan nemlig stadig kigge med via videoen nedenfor.

 

Vi synes selv, der var rigtig interessante vinkler på bestyrelsernes sammensætning og arbejde. Og det lykkedes os egentlig at være ret meget to the point. Og det gælder faktisk alle 3 indlæg. Vi planlagde og afholdt webinaret sammen med vores to gode samarbejdspartnere, nBoard og Procio, der havde fokus på henholdsvis bestyrelsens kompetencer og rekruttering til bestyrelser og arbejde med strategi og digitalisering i de danske bestyrelser. Vores eget fokus var på hvad der kendetegner det gode bestyrelsesarbejde, og hvordan man via bestyrelsesevalueringer kan tage en pejling på, hvordan man som bestyrelse udfylder rollen.

Der var mere end 100 deltagere i selve webinaret, og der er på nuværende tidspunkt mere end 250, der har kigget med. Vi har fået rigtig godt feedback på det – Såeee, skulle du ikke allerede have set det, så har vi naturligvis “båndet” det hele – og du finder det lige her……. 

 
Bestyrelsestrends 2020

 

 

Hos Boardmeter har vi specialiseret os i at tilbyde sektorspecifikke bestyrelsesevalueringer efter nyeste corporate governance principper. Evalueringerne gennemføres som online selvevaluering og du modtager resultatet i et overskueligt format, som kan benyttes direkte til præsentation for bestyrelsen.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Boardmeter kan supportere bestyrelsens selvevaluering? Så kontakt os i dag til en uforpligtende snak.

 

 

 Privatlivspolitik